Handwerk uit Nepal, Tibet en Kaschmir. Centrum voor handwerk onder een dak in Nepal.

Nepal Art Shop Export & Import (P) Ltd is een webwinkel met een showroom gelegen in het hart van de wijk Thamel in Kathamandu, de hoofdstad van het Koninkrijk Nepal in de Himalaya's. De showroom, die midden in het centrum van Thamel ligt, ligt vol met diverse ambachtelijke producten, die aantrekkelijk zijn voor bezoekers en die uitnodigen om te kopen. De toenemende bekendheid en geloofwaardigheid van Nepal Art shop heeft er voor gezorgd dat steeds meer bezoekers ons kantoor en onze showroom hebben bezocht tijdens hun verblijf in het Himalaya-koninkrijk.


Als u graag pure handgemaakte Nepalese ambachtelijke producten wilt kopen van over de hele wereld, dan kan Nepal Art Shop veel voor u betekenen. Wij bieden u een exclusief, uniek, kwalitatief hoogwaardig product tegen een meer concurrerende prijs dan wie dan ook in deze markt. Onze Nepalese handgemaakte producten: zoals Nepalees handgeschept papieren handwerkproducten, Nepalese gewaden, metaal handwerk, zilveren sieraden, vilt producten, Nepalees Pashmina, Nepalese kledingstukken, wollen stoffen, natuurlijke hennepproducten, zijde, notenhouten meubelen, Tibetaanse meubilair, Thangka schilderijen, antiek, Nepalese tapijten, Tibetaanse tapijten. Producten uit de Himalaya van leer etc. bewaren hun zuiverheid. Wij accepteren van harte uw eigen ontwerpen én gewenste verbeteringen van 'n product op basis van uw behoefte.
Onze producten kunnen een waardevol cadeauartikel zijn, mooi ter decoratie van een huis, 'n teken van waardigheid, prestige en beschaving, evenals een onvergetelijke herinnering voor de rest van uw leven. Alle producten zijn geschikt om u zelf of anderen gelukkig te maken bij alle gebeurtenissen en situaties in het leven. Al het Nepalese handwerk, zowel als de Kashmierse houten voorwerpen en het Tibetaanse werk, zijn het resultaat van zeer ervaren ambachtslieden. Al deze artiesten of ontwerpers zijn meer dan twintig (20) jaar artistiek bezig op hun vakgebied. Met onze inzet en naar tevredenheid van onze klanten leveren wij u de goederen, ongeacht waar u woont, naar alle hoeken van de wereld. Onze mate van eerlijkheid en geloofwaardigheid wordt weerspiegeld in de tevredenheid van de klant. We heten u van harte welkom in ons kantoor en onze showroom.

PRIVACYBELEID

Wij draaien ons internetbedrijf op basis van internationale normen. Wij zijn hierin zeer strikt en hechten waarde aan het handhaven van de privacy en geheimhouding van onze klanten. Momenteel is betaling mogelijk via overschrijving of geldoverdracht, maar we accepteren van harte de internationaal erkende kaarten als u in Nepal bent. Het is ons motto om u tevreden te stellen. Neem gerust contact met ons op voor alle soorten van handgemaakte goederen.

Ref:
Nepal Art Shop Export & Import (P.) Ltd
Geregistreerd regering Nepal
Thamel - Kathmandu, Nepal
Skype: nepalartshop
URL: www.repealdomanow.com
E-mail: info@nepalartshop.com
               nepalartshop@gmail.com
                nepalartshop@yahoo.com
nepalartshop@outlook.com

Banker :

Bank of Kathmandu
Kathmandu-Nepal
SWIFT: BOKLNPKA
Telex: 2820 BOK NP
A/c : 0101-000-62052-524
Nepal Art Shop Export & Import (P) Ltd.

Producten Range :

Nepal Handamde Zilveren juwelen:


Nepal Handamde Silber Schmuck:


Nepal specialiteit blijft in handgemaakte zilveren sieraden. Zilveren sieraden zijn ,9725 nieuwzilver toegevoegd met rijke stenen. Zilveren sieraden zijn in verschillende ontwerpen. We hebben het aantal zilveren sieraden monsters. Zilveren ringen, zilveren ketting, zilveren hangers en zilveren oorbellen zijn populair. We hebben zelfs alleen zilveren voorwerpen voor zilveren armbanden. Alle zilveren sieraden items zijn handgemaakt met zorg rooster ..
 • Armbanden
 • Hangers
 • Kettingen
 • Oorbellen
 • RingenNepalese handgeschept papier


Handgeschept papier productie is slechts op handgeschept Nepalees papier gemaakt van "Lokta" (Daphne). Lokta groeit op een hoogte van 2000 tot 3500 meter in het kader verhaal van het bos van heuvel van Nepal. Het papier wordt geroemd om zijn ruwe, aantrekkelijke textuur, de duurzaamheid en de weerstand tegen insecten. Vind bij ons alle soorten papier Nepalese producten, zoals papier zet lam-,
papier-notebooks, papier gemaakt fotoalbum, brief bevat, tijdschriften notitieboekje, enveloppen, kaarten, cadeau wrappers, boodschappentas en Nepalese blad Pappers. Vind monsters
Beelden Nepal Metal Craftswe hebben unieke metalen ambachtelijke beelden die zijn rijk aan cultuur symboliek en commerciële status speciaal geschenk, meditatie en woondecoratie. Nepal Handgemaakt Metal Stautes zijn gemaakt van verschillende metalen, zoals koper, oxide, deels goud en van de volledige goud. Nepal handgemaakte beelden zijn gemaakt door goed ervaring vaardige kunstenaar. We hebben Boeddhabeelden liekwise tara standbeelden, mahakal standbeelden, Ganesh status en nog veel meer. Buddha Statue samen met andere metalen beelden zijn vaak verkoop van meer dan werelden destations Vind monsters.

Nepal Kleding


Wij produceren en exporteren Nepalese kant en klare kleding, katoenen kleding, casual wear, funky kleding, en respectieve andere kledingstukken kleding uit Nepal. We hebben ook onze eigen stijl met de rassen van borduurwerk, tie-dye en met de hand genaaid ontwerpen. We hebben funky katoenen t-shirts, dames kleding, broeken en broeken, hemden, rokken enz. Eigen uw eigen ontwerp (custom design) vervaardigen wij ook. Hier hebben we slechts enkele voorbeelden van Nepalese kledingstuk producten.

 • Mode Kleding
 • Pants Mode
 • Dames Kleding
 • Dewinterdames
 • Kleding
 • Heren Kleding
 • Heren Winterkleding
 • Fashion Rok
 • Kleding Stukken


Ambachtelijkevilt


Nepal Vilt ambachten zijn van gezuiverde Yak wol. Vilt ambachtelijke hier hebben we presenteert zijn handgemaakt door de ervaring Nepalese vrouwen. Vind Nepal Vilt ambachtelijke producten zoals: vilt zak, Vilt munt tas, Vilt tassen, schoenen Vilt, Vilt broches, riemen Vilt, Vilt uitlaat, Hoeden, Vilt Vilt sieraden en accessoires, enz..

 • Portemonnee
 • Viltentassen
 • Hoedenvanvilt
 • Vilt Sieraden
 • Vilt Schoenen
 • Sleutelhanger
 • Muffler
 • Vilt Riemen
 • Vilt Broches
 • Viltaccessoires
 • Vilt Wol Blad

Nepal Hennep Producten:

Wij zijn fabrikant en leverancier van Nepalese Hennep Hennep producten zoals tassen, portemonnee Hennep, Hennep sleutelhangers, armbanden Hennep, Hennep riemen en hennep PP tassen enz, gemaakt van groene Cannabis (hennep) plant. Cannabis Sativa een van de meest bruikbare soorten, groeit van nature Himalaya klimaat van Nepal. Nepal Cannabis Sativa is beroemd onder marihuana-gebruikers wereldwijd zijn natuurlijke hoge en unieke smaak. Nepalees gebruik van hennep

 • Hennep Purse
 • Hemp Bags
 • Hemp Hats

More Products

Wollen Producten
wollen clothinglike Wollen Jassen, WoolenCaps, wollen handschoenen, wollen Wollen pooncho en scraf http://www.repealdomanow.com/nepalwoolenproducts.php

Thanka Schilderijen
Fine Thangka schilderen als Boeddha thangka schilderen, mandala schilderijen en nog veel meer Thangka schilderen http://www.repealdomanow.com/thanka_paintings.php

Nepal Tapijten
Nepal tapijten gemaakt zoals de traditionele tapijt, zijde tapijt, hennep tapijt, moderne tapijt
http://www.repealdomanow.com/nepali_carpets.php

Bone kralen Juwelen
Yak bot sieraden en kralen http://www.repealdomanow.com/bone.php

Shisha
Roken shisha Shisha accessoires zoals pijpen, shisha bubbler enz. http://www.repealdomanow.com/shisha.php


Home Decor

Notenhouten meubels behoort tot de beste home decor producten niet alleen om te laten zien om het te gebruiken. Notenhouten meubels gemaakt van notenboom. Pas na zes maanden kruiden van notenhout; ervaring ambachtelijke mannen begint zijn vorm te geven. Alle meubilair van walnotenhout's zijn handgemaakt. We hebben walnoot eettafels, stoelen ontworpen, sieraden dozen, bureau, hoekkast, kamer divder scherm, salontafels, kommen en schalen, kaptafels en veel meer. Walnut Meubels voor mensen gewaardeerd en het zal de persona weerspiegelen alsook echte magie gevoel groeit met in je. Om notenhouten meubels om je heen is het maakt je vet en energieke sfeer te maken.


Nepal Art Shop Export & Import (P.) Ltd.
Nepal Government Registered
Thamel - Kathmandu,Nepal.
E-mail : info@nepalartshop.com, nepalartshop@gmail.com
       
  rightshop
       
Copyright © 2007-2010, Nepal Art Shop Export & Import (P.) Ltd. All right reserved, Site Design by Ramsbay Technology
׬Ǯ